miércoles, 7 de noviembre de 2012

menys FACEBOOKS i més FAKEBOOKS!


Que tal companys, com va tot?!
Aquesta setmana les classes de música han estat una mica diferents, hem anat als ordinadors de la sala de baix i la nostra professora ens ha ensenyat a utilitzar un FAKEBOOK. Tots pensareu que un fakebook be a ser el mateix que un facebook normal i corrent, doncs no senyors i senyores, una fakebook és diferent, d'acord, pots posar comentaris, estats, posar amics en la teva llista, però en aquest cas tots fem un compositor diferent. Els grups els fem de 3 i jo i el meu grup hem decidit fer Chopin, un gran i meravellós compositor de la seva època, va destacar com a pianista, era molt particular la seva manera de tocar i de compondre, ningú el podia imitar, ningú sabia i tan sols s'atrevien. A mi aquest compositor m'agrada molt, per la seva forma de tocar i per la seva música, té alguna cosa especial que em fa quedar bocabadada.
El treball està quasi enllestit, estem desitjant veure els fakebooks dels altres companys i fer algun que altre comentari i passar una bona estona, també aprendre més del compositor que han fet els altres, crec que serà entretingut!
Us animo als que encara no tinguin fakebook a que us feu una conta, val la pena, passes una estona entretinguda i a demés aprens més de la música i els compositors, no tens res a perdre-hi!

ARREVEURE!



1 comentario: