domingo, 11 de noviembre de 2012

Amb ganes del concert de NADAL!


Bona nit bloggers i bloggueres! 
Una notícia important i esperada per tothom de l'INS Joan Puig i Ferreter,
S'APROPA EL CONCERT DE NADAL!!! 
Els concerts de Nadal cada any son especials, a mi sincerament m'encanten, és una cosa que m'encanta fer, a part de que estàs amb els teus amics gaudint d'una tarda plena de música i d'aplaudiments dels espectadors i poder tocar instruments i música, gaudir de l'ambient, etc.
Però darrera de un bon concert sempre hi ha dedicació i constància, són unes de les coses essencials per que un concert de Nadal es converteixi en "EL CONCERT". No es fàcil fer que tots els alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO estiguin tots en una sala, en aquest cas el magnífic Castell de la Selva del Camp, en silenci i escoltant a la professora, però això sempre acostuma a passar en els recitals, però al cap i a la fi sempre ens aconseguim entendre i fer que tot rodoli bé i com ho havíem previst, fins i tot algunes vegades surt millor que com ho havíem assajat. 
La nostra professora també es l’ ingredient més important del pastis, ella ens don les entrades, ella ens guia sempre que tenim dubtes, i sobre tot es la que ens ha ensenyat tot lo de la música durant quatre anys, i per això cada any li agraïm moltíssim el seu esforç.
Ara els de 4t d'ESO hem començat a tocar percussió(xilòfons, metal·lòfons i carillons),jo toco el carilló soprano es un dels instruments que més m’agrada i  de moment se’m dona bastant bé, de moment tot va bé i anem avançant, hem tocat la cançó del “Tamborilero” que ja la tenim acabada, només li falten alguns retocs i llest!
Espero que us animeu tots i vingueu a veure el nostre concert de Nadal, a gaudir d'un Nadal amb molta música i alegria, fins aviat!






No hay comentarios:

Publicar un comentario